skaila: (Default)
Ehem, sebenarnya aku nggak begitu suka sama yang namanya 'pair' di Johnnys. Nggak kalau pair-nya buat yang beginian *tunjuk ss di bawah (OTP)
Kalau pair of friends mah gpp, aku malah suka ngeliat kedekatan mereka :D
Tapi karena yang satu ini benar-benar kocak dan menghibur serta backsound-nya itu lagu kesukaanku +pengantin wanitanya juga cantik-cantik, jadi aku cut dah XD
Sebenarnya udah ada kepengenan buat bikin ngesub backsound-nya dari waktu pertama kali nonton episode ini, cuma baru kesampean baru-baru ini.
Eits, bukan berarti dengan ini aku jadi suka sama pairing pairing yang begitu ya! ^^v
Dan juga bukan berarti aku nggak suka sama fans yang punya OTP-nya masing-masing. Itu hak pribadi kalian dan aku tahu "it's just for having fun" so, woles aja :D and please don't hate me just coz of this, ok? ;)


Tertarik buat nonton videonya? klik ss diatas ini untuk ke links-nya

File detail )

Penggemar J-Drama pasti udah nggak asing lagi sama lagu ini, kan? Meskipun begitu...
Ini aku lampirkan juga(?) lirik beserta terjemahan dan PV lagu versi lengkapnya~ *sekedar sebagai pelengkap postingan ini :D

9 Maret... )
skaila: (Silver)

Haii~~ I come back to here, my virtual home :D

How's your new year day? Is it fun? If so, then Yokatta ne~  I'm back for a while to continue sharing new year gift (again?) But before it, I want to ask you something,
Have you watch JCD for this year? The links for the download/streaming it already spread on every friends feed, either here or in my others sosmed. But unfortunately, I haven't download nor watch it cause there's no space on my hdd -.- my internet connection too slow as well -,- So.. I think I'll watch it when someone share the subbed version of it. Yes, I'll check and clean some the files on my pc while wait patiently for it.

Well.. here the new year gift that I mention before. Hope you'll like it

Douzo! )

 



Thanks to [livejournal.com profile] aichankawaii for letting me use her lyric translation of this song :)

skaila: (Ainosuke)
aigif

Minna-san,
vlcsnap-2014-12-31-23h07m50s198
Hope this year bring more and more happiness, aamiin ^_^

and here

Hey! Say! JUMP's New Year Message 2015

jump


jump2

yuto

dai

ryo
[hai, you too, Yama-chan~ ;) ]

chi
<3

kota

keito
[ haha.. Keito so funny :D ]

yuya
^_^)d

kei
[my pleasure ^_^ ]

hika
:D

HSJ
[of course I'll always loving you ^_^ ]


just go to Johnny's net to watch it and others Johnny's New Year Message :)

and on
Hey Say Jump World Official 平成ジャンプの世界 you can watch other version of Hey! Say! JUMP's New Year Message 2015, its duration was longer than duration on Johnny's net, but it's with japanese sub~

April 2017

S M T W T F S
      1
2345678
91011 12131415
16171819202122
23242526272829
30      

La's Tags

Syndicate

RSS Atom

Style Credit

Expand Cut Tags

No cut tags
Page generated Wed, Sep. 20th, 2017 14:44
Powered by Dreamwidth Studios